Snelle oplossingen en beste service

Bij HRT Techniek staan professionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en staan wij, met ons vakmanschap, te allen tijde voor u in de startblokken. Indien u technische problemen hebt of bij reparaties komen onze vakmensen direct in actie. Bij het reviseren van uw machines moet u denken aan zowel het reviseren van individuele machines als het reviseren van hele productielijnen, bij u op locatie of bij ons in de werkplaats. HRT Techniek doet steeds vaker de complete service en onderhoud voor haar opdrachtgevers. En vervangt of vult daarmee hun eigen technische dienst aan. Immers, uitbesteden op basis van heldere afspraken en vaste tarieven betekent vaak een enorme kostenbesparing.

Reparaties en aanpassingen

Onze ervaren techneuten zijn altijd beschikbaar voor aanpassingen of reparaties. U kunt direct een beroep doen op hun ervaring; ze werken zowel onafhankelijk als ter assistentie van uw technische dienst bij het uitvoeren van revisies en reparaties.

Calamiteiten

Ook bij spoedeisende hulp kunt u ons bellen. We houden een deel van onze capaciteit vrij voor hulp en assistentie.

Onderhoud

Preventief onderhoud helpt onnodige stilstand en overmatige slijtage aan machineonderdelen voorkomen. De kans op ongeplande vaak hoge kosten wordt hiermee geminimaliseerd. Preventieve inspecties vormen het belangrijkste onderdeel van preventief onderhoud. Zij hebben tot doel slijtage en onbalans vroegtijdig in kaart te brengen en zo toekomstige storingen te voorkomen. Belangrijk is dat deze inspecties systematisch en professioneel worden uitgevoerd. Daarom biedt HRT Techniek preventief onderhoud en periodieke inspecties aan, uitgevoerd door hooggekwalificeerde servicemonteurs.

 

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud? Wij informeren u graag..