Alles voor een hoog resultaat

HRT Techniek is een jong, dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf en heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd, mede dankzij een tomeloze inzet van goede vakmensen. HRT beschikt over een eigen werkplaats (500m2) waar men dagelijks bezig zijn met laswerkzaamheden, constructiewerk, skidbouw, machinebouw en reparatie aan machines. Van bordes tot transportlijn, van schakelkast tot sensor. Bij HRT Techniek is heel veel mogelijk. 

 

HRT Techniek is specialist in las- en constructiewerk op RVS gebied. Veelal komen de opdrachtgevers uit de voedingsbranche. Daarnaast werkt men uiteraard ook met gewoon staal in een van de RVS afgeschermde ruimte. Doordat men over een eigen engineeringsafdeling beschikt, kan men klantspecifieke projecten aannemen, ontwikkelen en produceren.

 

HRT Techniek is een bedrijf dat snel schakelt op het moment dat er een aanvraag binnen komt. HRT Techniek beschikt over mechanische monteurs , elektromonteurs, storingsmonteurs en lassers die bij  opdrachtgevers (of op projectlocatie) zelfstandig hun werkzaamheden uitvoeren.

 

De flexibiliteit en korte levertijden van HRT Techniek garanderen een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Door de jaren lange ervaring die men heeft opgedaan, kan men opdrachtgevers bedienen op maat. Techniek is een vak waar kwaliteit boven alles staat. HRT Techniek werkt wereldwijd voor gerenommeerde bedrijven.  Vakmensen van HRT Techniek kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en streven naar het uiterste resultaat waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat.

 

HRT Techniek biedt tevens ondersteuning aan technische diensten van diverse bedrijven en zijn sterk in het verplaatsen en plaatsen van nieuwe lijnen. HRT Techniek beschikt over eigen verhuismiddelen. HRT Techniek ontwerpt, modificeert en produceert systemen, machineonderdelen en gereedschappen. Men kiest bewust niet voor de grote massa, maar voor de kleinere tot middelgrote series. Juist in dat segment – techniek op maat – kan HRT Techniek het meest voor u betekenen!