Machinebouw op maat

HRT Techniek produceert roestvaststalen en stalen constructies, machines, machine onderdelen volgens uw specificatie of tekening. Onze vakmensen zijn gewend uw opdracht binnen korte levertijden en geheel naar uw wens en tegen een scherpe prijs te produceren. Samen met onze afdeling engineering realiseren wij uw project van a tot z. Dankzij deze werkwijze (eigen beheer, dus korte lijnen) zijn wij bij uitstek in staat om met u mee te denken en een optimaal product te realiseren.

Aanzienlijk arsenaal aan technische oplossingen

Onze specialisten kunnen een breed scala aan technische oplossingen voor u verwezenlijken. Tekeningen, gespecialiseerde onderdelen, halffabricaten,  machinale bewerking, plaat- en constructiewerk, machines en productielijnen behoren tot de vele mogelijkheden.

Oplossend vermogen

Het daadwerkelijk bouwen van speciaalmachines, nieuwe machines, aanpassingen aan bestaande machines en het koppelen van machines zijn activiteiten waar HRT Techniek passende oplossingen biedt. Na engineering kunt u dus vertrouwd en in één hand ook deze werkzaamheden aan ons uitbesteden. Flexibel en op maat ontzorgt HRT Techniek haar klanten.

 

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van machinebouw? Wij helpen en informeren u graag. Neem gerust contact met ons op.